Home | Tutorials | Wiki | Issues
Ask Your Question
0

new install from dev source on linux - waiting for master [closed]

asked 2013-03-18 08:12:53 -0500

logicalguy gravatar image

updated 2013-03-18 08:13:52 -0500

Hi, anybody else getting this problem for the dev branch? I just ran hg update today and installed fresh from source, and after typing "gazebo" at the prompt it is waiting indefinitely at this point.

ps. This has been happening since before the weekend.

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason question is not relevant or outdated by nkoenig
close date 2014-02-21 16:38:10.872255

2 Answers

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2013-03-18 13:55:19 -0500

nkoenig gravatar image

updated 2013-03-18 17:36:49 -0500

Can you try running gzserver and gzstats in separate terminals?

Another thing to try: Run gzserver, then in another terminal run sudo gdb /usr/bin/gzserver PID, where PID is the process id of gzserver (ps aux | grep gzserver). At the GDB prompt, run thread apply all bt. Please post of the output the last command.

edit flag offensive delete link more

Comments

exactly the same result.

logicalguy gravatar imagelogicalguy ( 2013-03-18 15:04:29 -0500 )edit
logicalguy gravatar imagelogicalguy ( 2013-03-19 10:40:15 -0500 )edit
0

answered 2013-03-19 17:39:40 -0500

nkoenig gravatar image

The output from GBD looks okay. Your problem may be associated with environment variables and multiple versions of Gazebo. We recently upped the version number to 1.5.0. Can you make sure your sourcing the correct gazebo setup.sh file?

edit flag offensive delete link more

Question Tools

Stats

Asked: 2013-03-18 08:12:53 -0500

Seen: 119 times

Last updated: Mar 19 '13