Whenever I try to open the gazebo it shutdowns immediately and doesnt work

asked 2018-11-21 08:06:19 -0600

Ahmed Farran gravatar image

updated 2018-11-21 12:50:42 -0600

always when I want launch any thing through Gazebo it doesnt work and shows me this error

================================================================================REQUIRED process [gazebo-4] has died!
process has died [pid 20518, exit code 139, cmd /opt/ros/kinetic/lib/gazebo_ros/gzserver /home/ahmedkfarran/catkin_ws/src/m3a_pro/ctcv_gazebo/worlds/ctcv.world __name:=gazebo __log:=/home/ahmedkfarran/.ros/log/259c1e62-ed95-11e8-a109-5800e35aef59/gazebo-4.log].
log file: /home/ahmedkfarran/.ros/log/259c1e62-ed95-11e8-a109-5800e35aef59/gazebo-4*.log
Initiating shutdown!
===============================================================================

and this only happens in my laptop like if I used the same package in another laptop it works well but in my laptop it doesnt work

please help me in this

thanks in advance

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

Unfortunately the piece of the error you printed doesn't give any information about what you're trying to do or what caused the crash. We'll need more context to be able to help, like how you've installed Gazebo and ROS, which versions, what files you're trying to load...

chapulina gravatar imagechapulina ( 2018-11-21 12:52:26 -0600 )edit
1

Can you run gazebo with --verbose option ?

wentz gravatar imagewentz ( 2018-11-22 09:36:32 -0600 )edit