Home | Tutorials | Wiki | Issues
Ask Your Question

Revision history [back]

click to hide/show revision 1
initial version

No contact information returned

As can be seen from the picture below there is obviously a collision. However no contact information is returned.

At the beginning of collision a lot of data returned, but after the system gets to equilibrium contact information is not longer available.

Is it a bug or I have to tune some simulation parameters? Is there any workaround for this?

Thanks,

Boris

image description

No contact information returned

As can be seen from the picture below there is obviously a collision. However no contact information is returned.

At the beginning of collision a lot of data returned, but after the system gets to equilibrium contact information is not longer available.

Is it a bug or I have to tune some simulation parameters? Is there any workaround for this?

Thanks,

Boris

image description


EDIT: Here is model and world SDFs.

I just noticed that there is a solver of type quick in my world. Can it be the cause?

No contact information returned

As can be seen from the picture below there is obviously a collision. However no contact information is returned.

At the beginning of collision a lot of data returned, but after the system gets to equilibrium contact information is not longer available.

Is it a bug or I have to tune some simulation parameters? Is there any workaround for this?

Thanks,

Boris

image description


EDIT: Here is are model and world SDFs.

I just noticed that there is a solver of type quick in my world. Can it be the cause?

No contact information returned

As can be seen from the picture below there is obviously a collision. However no contact information is returned.

At the beginning of collision a lot of data returned, but after the system gets to equilibrium contact information is not longer available.

Is it a bug or I have to tune some simulation parameters? Is there any workaround for this?

Thanks,

Boris

image description


EDIT: Here are model and world SDFs.

I just noticed that there is a solver of type quick in my world. Can it be the cause?

EDIT #2: Tried Solver type world, but now I am unable to spawn any objects from gui - Gazebo simply dies.