Home | Tutorials | Wiki | Issues
Ask Your Question

pmuthu2s's profile - activity

2019-10-15 04:46:05 -0600 asked a question Differential transmission for Gazebo simulation

Differential transmission for Gazebo simulation Hey guys, Is it possible to use differential transmission and simulate

2019-09-16 10:49:58 -0600 asked a question What is actuator reduction and joint reduction?

What is actuator reduction and joint reduction? I was just curiously looking into PR2 transmission code on github, I fou

2019-06-26 08:31:39 -0600 answered a question Unable to control more than one object in gazebo with one node

Yes, you can move all the obstacles in a single node. As an example, please refer to this repo and you will get an idea

2019-05-29 03:37:26 -0600 commented question Collada model is not visible in gazebo 8/9 if transparent = A_ONE

Would be happy to know about your further research you might have done for this topic.

2019-05-23 07:28:45 -0600 received badge  Famous Question (source)
2019-05-08 03:21:31 -0600 commented question robot doesn't stay steady, gazebo9

Hello, I would suggest you to look into the kp,kd, mu1 and mu2 values Gazebo Elements For Links

2019-05-07 07:26:38 -0600 commented question How to launch my project with roslaunch?

Please click this link to know the basics of roslaunch

2019-05-07 07:23:03 -0600 commented question GAZEBO usage of set_model_state (to set obejct positions)

set_model_state is a publisher, did you try publishing ? Maybe an example https://github.com/neobotix/neo_simulation/bl

2019-04-23 06:49:17 -0600 commented question Object slips from gripper fingers when grasping in simulation

hey, did you try the Jennifer's grasp plugin?

2019-04-09 15:18:34 -0600 received badge  Famous Question (source)
2019-04-08 06:26:05 -0600 edited question Gazebo grasp plugin is not working

Gazebo grasp plugin is not working Hey guys! I'm trying to use the grasp plugin by jennifer buehler First I would li

2019-04-08 05:36:51 -0600 asked a question Gazebo grasp plugin is not working

Gazebo grasp plugin is not working Hey guys! I'm trying to use the grasp plugin by jennifer buehler on a UR10 robot.

2019-04-03 08:09:10 -0600 commented question Robotiq 3f gripper problem

Hey, sorry for the late response, Yeah, even that also did not work out.

2019-03-26 12:36:28 -0600 received badge  Notable Question (source)
2019-03-22 06:43:24 -0600 commented question Robotiq 3f gripper problem

I tried dynamically re-configuring the PID values, not systematic though. It was not a successful approach.

2019-03-22 03:32:00 -0600 received badge  Organizer (source)
2019-03-22 02:35:59 -0600 received badge  Popular Question (source)
2019-03-21 15:14:54 -0600 commented question Robotiq 3f gripper problem

Yes, I tried tuning the values, but I was not able to find a good result !

2019-03-21 10:05:34 -0600 edited question Robotiq 3f gripper problem

Robotiq 3f gripper problem Hey guys, I'm using ur10 robot and trying to connect Robotiq 3f gripper. The problem is that

2019-03-21 10:05:34 -0600 received badge  Editor (source)
2019-03-21 09:59:45 -0600 asked a question Robotiq 3f gripper problem

Robotiq 3f gripper problem Hey guys, I'm using ur10 robot and trying to connect Robotiq 3f gripper. The problem is that

2019-03-20 03:30:50 -0600 received badge  Enthusiast
2019-03-19 03:46:53 -0600 received badge  Supporter (source)
2019-03-19 03:46:29 -0600 marked best answer This robot has a joint named "wheel_right_joint" which is not in the gazebo model.

I'm not sure what I'm doing wrong here, can anyone help?

<transmission name="tran_${number}">
    <type>transmission_interface/SimpleTransmission</type>
    <joint name="wheel_right_joint" type="revolute">
      <insert_block name="origin" />
      <limit effort="1000.0" lower="-1e+16" upper="1e+16" velocity="3.5"/>
      <axis xyz="-1 0 0" />
      <joint_properties damping="0" friction="0.0" />
      <parent link="base_link" />
      <child link="${name}_link" />
      <hardwareInterface>hardware_interface/VelocityJointInterface</hardwareInterface>
    </joint>
  <actuator name="left_wheel_actuator">
  <mechanicalReduction>7</mechanicalReduction>
  <hardwareInterface>hardware_interface/VelocityJointInterface</hardwareInterface>
  </actuator>
 </transmission>
2019-03-19 03:46:29 -0600 received badge  Scholar (source)
2019-03-18 06:13:43 -0600 received badge  Notable Question (source)
2019-03-15 04:07:45 -0600 received badge  Popular Question (source)
2019-03-07 10:05:12 -0600 asked a question This robot has a joint named "wheel_right_joint" which is not in the gazebo model.

This robot has a joint named "wheel_right_joint" which is not in the gazebo model. I'm not sure what I'm doing wrong her