Gazebo | Ignition | Community
Ask Your Question
0

Trouble setting up GZWeb [closed]

asked 2015-12-16 12:57:50 -0500

SL Remy gravatar image

Hello all: Installed gazebo2 (limited by ROS deployment), and was attempting to get gzweb up and running. Running into the following when running ./deploy.sh -m

-- Generating done
-- Build files have been written to: /home/specter7/gzweb/build
Scanning dependencies of target gzcoarse
[100%] Building CXX object tools/CMakeFiles/gzcoarse.dir/gzcoarse.cc.o
Linking CXX executable gzcoarse
[100%] Built target gzcoarse
/usr/bin/env: node: No such file or directory
/usr/bin/env: node: No such file or directory
There are node-gyp build errors, exiting.

This binary file exists and has the permissions which permit it to be read.

edit retag flag offensive reopen merge delete

Closed for the following reason the question is answered, right answer was accepted by SL Remy
close date 2015-12-16 14:01:24.901807

1 Answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2015-12-16 13:31:07 -0500

chapulina gravatar image

This looks like one of the questions in the troubleshooting section of the installation tutorial.

The suggested solution is to add a symlink from nodejs to node:

 sudo ln -s /usr/bin/nodejs /usr/bin/node
edit flag offensive delete link more

Comments

Not sure how I missed the trouble shooting section... thank you

SL Remy gravatar imageSL Remy ( 2015-12-16 14:00:56 -0500 )edit

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2015-12-16 12:57:50 -0500

Seen: 213 times

Last updated: Dec 16 '15