Gazebo | Ignition | Community
Ask Your Question

Dougie DeRosa's profile - activity

2019-09-25 16:13:38 -0500 commented answer contact sensor is not working in Gazebo8 ,Gazebo9 and Gazebo10

Correct, you can not use the contact sensor on a fixed joint UNLESS you use the <preservefixedjoint> tag on said j

2019-09-25 10:48:20 -0500 received badge  Editor (source)
2019-09-25 10:48:20 -0500 edited answer How to use AttachStaticModel function

Hi, I was having the same issue, however fixed it using a custom plugin. I am using Gazebo 9. If you create a static mod

2019-09-25 10:35:41 -0500 commented question How to use AttachStaticModel function

Hi, am having the same issue - trying to attach a static model to a non static. I have the correct parameters - not sure

2019-09-25 10:34:43 -0500 commented question contact sensor is not working in Gazebo8 ,Gazebo9 and Gazebo10

Hey Thanks! Huge help - I was stuck on this for a little. Would you mind discussing a little bit how you figured this ou

2019-09-25 10:33:47 -0500 commented question contact sensor is not working in Gazebo8 ,Gazebo9 and Gazebo10

Hey Thanks! Huge help - I was stuck on this for a little. @chapulina if you follow the tutorial provided here: http://ga

2019-08-20 18:46:50 -0500 answered a question How to use AttachStaticModel function

Hi, am having the same issue - trying to attach a static model to a non static. I have the correct parameters - not sure

2019-08-20 18:46:48 -0500 commented answer Please what is the correct way to use AttachStaticModel function?

Hi, am having the same issue - trying to attach a static model to a non static. I have the correct parameters - not sure